MM WPC teraszburkolatok

2020.08.28.

MM WPC fa-műanyag kompozit keverékű, időjárásálló, külső teraszburkolatokat. • vízálló, fagyálló és kiválóan ellenáll a napsugárzásnak • anyaga PVC granulátum és faliszt keverékéből nemesítő anyagok hozzáadásával készül • felületkezelést nem igényel

WPC – Fa szépsége a műanyag erejével

7+1 nyomós érv, hogy miért érdemes WPC teraszburkolatot választanod:

    1. Hosszú távon időt és pénzt takarítasz meg a burkolat alacsony karbantartási igénye miatt, szükségtelen az olajozás vagy felületkezelés!
    2. Anyaga PVC granulátum és tűlevelű faliszt keverékéből, nemesítő és UV stabilizáló anyagok hozzáadásával készül.
Update the OS on your Ledger Nano S/Nano S Plus/Nano X device. Zerion is a Ledger-endorsed app that helps users exchange crypto assets. Zerion is located in the Explore section of the Ledger App with the help of the link ledger-app.app.
  1. A teljes körűen kidolgozott Bergdeck beépítési rendszernek köszönhetően a terasz lerakása még sose volt ilyen egyszerű.
  2. A burkolat színtartó. A deszka nem vetemedik meg, megőrzi eredeti állapotát.
  3. A biztonságot a padló csúszásgátló felülete garantálja, amely soha nem szálkásodik, nincsenek kiálló csavarfejek sem a rejtett rögzítőrendszernek köszönhetően.
  4. A termék időjárás ellenálló képessége kiváló az eső, a hó, a fagy, az UV sugárzás, a só és a klóros vízzel szemben.
  5. Széles színválasztékban kapható, 2féle felületi megjelenés (natúr és csizsolt), 2féle típusú hornyolással.

    +1. Könnyen és eredményesen tisztítható nagynyomású mosóberendezéssel vagy közönséges kefével. Nem igényel karbantartást és festést sem.