Stílusos otthon egyszerűen, kőhatású kiegészítőkkel

2024.08.12.

A lakberendezésben is érvényes a bölcsesség, hogy az ördög a részletekben rejlik… hiába válogatjuk ki gondosan a bútorokat, a burkolatokat, a lakástextileket, ha nem figyelünk az „apróságokra”, az összhatás végül mégsem csal elő a vendégekből ámélkodó felkiáltásokat.

A részletekre figyelni persze nem mindig egyszerű, hiszen általában több gyártó termékeit kellene összehangolni, de a jó hír az, hogy bármilyen burkolatot válasszunk is, könnyen találhatunk megfelelő, stílusos kiegészítőket, például parketta- vagy lamináltpadló-szegélyt és burkolatváltó profilt a Márka-Mix kínálatában.

Ha építkezünk, felújítunk, nagyon sok időbe telik, mire minden szükséges és megfelelő alapanyagot, bútort megtalálunk. A kisebb tételek felkutatására gyakran már nem marad energia, így végül ilyen-olyan, több helyről beszerzett darabokkal érjük be. Ez viszont sokat ront a végeredményen, és így a korábban a keresgélésbe fektetett energia is kárba vész. Gyakran előfordul például, hogy nincsenek összehangolva otthonunk „fém alkatrészei”, vagyis a kilincsek, vasalatok, fogantyúk, csaptelepek és a világítótestek fém részletei, ahogyan az sem ritka, hogy a kisebb dekorációkat, díszpárnákat is impulzusvásárlással szerezzük be, így aztán ahány darab, annyiféle stílus.

De azt is sokan elfelejtik, hogy milyen kaotikus látványt nyújthat, ha nem egységes megjelenésű kiegészítőket, például burkolatváltó profilt, parkettaszegélyt vagy sarokvédőt használunk a padlóra és a falra kerülő burkolatokhoz.

Arra pedig már csak a különösen kifinomult designérzékkel rendelkezők gondolnak, hogy a lakóterek nem mindig érnek véget a falaknál, hiszen a lakásokhoz, házakhoz gyakran erkély, terasz is tartozik, amelyeket hiba lenne különálló részként kezelni. Ráadásul ezeknél a termékeknél a tartósság az elsődleges szempont, hiszen fokozott igénybevételnek vannak kitéve, bírniuk kell az ütéseket és/vagy a vizet, így az esetek nagy részében még inkább háttérbe szorul a design.

Van megoldás!

Léteznek azonban olyan termékek, amelyek minden felmerülő igényt kielégítenek, és szerencsére egy helyen be tudjuk őket szerezni, nem kell több weboldalt, áruházat végigjárni értük. A Márka-Mix Kft. kínálatában elérhető kőhatású porszórt fém burkolatkiegészítők jelentik a megoldást, számos előnyös tulajdonságuk miatt számítanak egyre népszerűbbnek a piacon:

  • egységes, letisztult design;
  • nemcsak kő vagy kőhatású burkolathoz használhatók, minden típusú padló- és falburkolat mellett jól mutatnak;
  • Hat színben kaphatók (oxidvörös, bézs, homok, cementszürke, fekete szürke, antracit szürke), így bármilyen színű burkolathoz illenek;
  • rendkívül tartós anyagból készültek;

Jelenleg az alábbi termékek kaphatók viszonteladóinknál:

  • Utólagos sarokvédő (6 színben)
  • Burkolatváltó, 30 mm (6 színben)
  • Vízorr profil (fekete szürke színben)
  • Padlószegély, 60 mm (6 színben)
  • Q profil (7 színben - fehér színben is)
  • L profil (7 színben - fehér színben is)
  • T-profil (6 színben)

Extra tipp:

Hogy a végeredmény valóban tökéletes legyen, érdemes a burkolat(ok) egy darabját természetes fényben összevetni a megvásárolni kívánt kiegészítő elemekkel!