MÁRKA-MIX KFT. CÉLJA és KÜLDETÉSE

KIK VAGYUNK MI?

Az építőanyag kis és nagykereskedelemben családi vállalkozásként már 30 éve elkötelezetten állunk partnereink, megrendelőink szolgálatára. Az eltelt évek alatt megtanultuk, és mindig szem előtt tartottuk, hogy partnereink igényei a legfontosabbak számunkra. Az általuk megfogalmazott igények, elvárások a legjobb motiváció ahhoz, hogy évről-évre folyamatosan tudjuk fejleszteni vállalkozásunk, csapatunk ügyfélközpontú gondolkodását, valamint kis és nagykereskedelmi termékeink kínálatát. Célkitűzésünk: izgalmas, kiváló minőségű termékválasztékkal a megrendelőink igényeinek figyelembevételével, folyamatos fejlődéssel, hosszútávon az építőanyag kereskedelem élvonalában való helytállás.
Cégünk már több mint 16 éve képvisel olyan nagy múlttal rendelkező innovatív, a magyarországi piacon is hosszú évek óta jól ismert lengyel és olasz gyártókat, melyek termékei tökéletesre formálják célkitűzésünket, így folyamatosan lendületben tartják csapatunkat a piaci kihívások területén. Hosszútávú fejlődésünk érdekében munkatársainkat, partnereinket folyamatosan fejlesszük annak érdekében, hogy termékeinket a legjobb tudással, szeretettel adják át a végfelhasználók részére.

CÉLUNK

Partnereink, vásárlóink részére magas szakértelemmel értékesített, minőségi, innovatív termékek forgalmazása. Szeretnénk, ha a velünk kapcsolatba kerülő cégek és magánszemélyek a vásárlásuk folyamán a legizgalmasabb és legértékesebb partneri és felhasználói élményt élnék át.

KÜLDETÉSÜNK 

A vállalkozás nyereséges hosszútávú, stabil működtetésével partnereink, vásárlóink magas szinvonalú kiszolgálásával létrehozott munkahely, melyben a munkavállalók is felkészülten, örömmel végzik el feladataikat.
Mindemellett fontos számunkra, hogy beszállító partnereinkkel az üzleti és emberi kapcsolatokat szem előtt tartva folyamatos, tisztességes, hosszútávú üzleti, baráti együttműködésre törekedjünk.