Blog

2024.06.27. Miért nélkülözhetetlen a teraszprofil?

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás, és bizony egy felújítás, építkezés után gyakran tapasztalhatjuk, mennyire igaz ez a bölcsesség, ha a munkák tervezése, kivitelezése során nem fordítottunk kellő figyelmet az olyan „apróságokra”, mint például egy erkély vagy terasz esetében az alumínium vízvető profil vagy másnéven vízorr. Ennek hiánya ugyanis nemcsak esztétikai problémákat okozhat, de a szerkezet vizesedését, így károsodását is előidézheti.

részletek
2024.06.13. Miért fontos, hogy okosan válassz padlóalátétet?

Gondolkodtál már azon, hogy mi az, ami egy otthon esetében megkülönbözteti a hivalkodó pénzszórást a valódi kényelemtől és luxustól, amely nem az elköltött összeg végén sorjázó nullák számában mérhető?

részletek
2024.05.22. Válassz okosan padlószegélyt: lehet egyszerre praktikus és stílusos!

Kényelmes, otthonos, praktikus, stílusos – szinte mindannyian azt szeretnénk, ha a lakás vagy ház, amelyikben élünk, megfelelne ezeknek a kritériumoknak.

részletek
2024.04.29. Így tedd fel az i-re a pontot padlószegéllyel!

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás, és bizony az utolsó simítások milyensége vagy azok hiánya egy lakásfelújítás esetén is meghatározza a végeredményt.

részletek
2024.04.04. Tedd egyedivé belső teredet - MM LAMELÁKKAL

Stílusos, praktikus és karbantartásmentes: legyen egyedi az otthonod MM Lamella dekorpanellel!

részletek
2024.03.28. MM SPC - Vízálló melegburkolat kíváló tartóssággal

Stílusos, de praktikus melegburkolatra vágysz? Ismerd meg a vízálló MM SPC padlót!

részletek
2023.08.31. Teljes és sokoldalú rendszer a WPC és a természetes fa fektetéséhez

Telepítsd egyszerűen és gyorsan fa vagy WPC burkolatodat. A szintkülönbség többé nem lehet akadály.

részletek
2023.08.23. Új kerítés kell? WPC a megoldás!

Kevesen tudják, hogy az elsősorban esztétikus és tartós, gondozásmentes teraszburkolatként ismert WPC kerítésként is tökéletes, amelyet ráadásul gyorsan, könnyen lehet telepíteni akár meglévő kerítés felfrissítéséről, akár új kialakításáról van szó.

részletek
2022.11.16. Miért fontos a padlószegély az otthonunkban?

A padlóburkolás akkor van befejezve, amikor a helyére kerül a szegélyléc. A szegély nemcsak a dilatációs hézag eltakarására szolgál, annál sokkal nagyobb értékkel bír. Esztétikai szerepe is nagyon fontos.

részletek
2022.08.26. Modern és komplex burkolási technikát keresel?

Szintezőtalp rendszereink egyik legkedveltebb tulajdonsága, a burkolási folyamat megkönnyítésén kívül, a rendszer komplexitása. GRES szintező rendszer termékeink választékát bővítettük Így az emelt burkolatok esetében már az emelési tartományból adódó „hézag” lezárásán és a dilatáláson sem kell gondolkodnod.

részletek
2022.08.24. Mire figyeljünk az EXCLUSIVE DESIGN mozaik termékek burkolásakor?

Az Exclusive Design mozaikokkal életre kelthetünk otthonunkban minden helyiséget, de leggyakrabban a fürdődet és konyhádat díszítheted velük a saját stílusod szerint. Céljuk, hogy szebbé varázsolják a burkolt felületeket.

részletek
2022.08.17. Felejtsd el a hagyományos burkolást

Habár ETERNOIVICA szintezőtalpaink* újkeletű technológiának számítanak, maga az emelt burkolat közel sem az.

részletek
2022.07.25. AAA 2023

Szeretnénk megosztani veletek, hogy idén ismételten megkaptuk a legstabilabb cégeknek járó "AAA" tanusítványunkat!

részletek
2021.03.01. Az új TREND és a MINIMALIZMUS megtestesítője

Tedd otthonodat különlegessé egy fehér vagy fekete magas padlószegéllyel! Bemutatkozik a Styrodur padlószegélyek H83-as White és Black SLIM változata Styrodur SLIM – olyan emberek számára, akiknek diszkrét padlószegélyekre van szükségük.

részletek
2020.08.28. Salag Bergdeck WPC teraszburkolatok

A Salag gyártja a kiváló minőségű Bergdeck névre hallgató fa-műanyag kompozit keverékű (WPC), időjárásálló, külső teraszburkolatokat. • vízálló, fagyálló és kiválóan ellenáll a napsugárzásnak • anyaga PVC granulátum és faliszt keverékéből nemesítő anyagok hozzáadásával készül • felületkezelést nem igényel

részletek