aktuális

2022.08.26. Modern és komplex burkolási technikát keresel?

Szintezőtalp rendszereink egyik legkedveltebb tulajdonsága, a burkolási folyamat megkönnyítésén kívül, a rendszer komplexitása. GRES szintező rendszer termékeink választékát bővítettük Így az emelt burkolatok esetében már az emelési tartományból adódó „hézag” lezárásán és a dilatáláson sem kell gondolkodnod.

részletek
2022.08.24. Mire figyeljünk az EXCLUSIVE DESIGN mozaik termékek burkolásakor?

Az Exclusive Design mozaikokkal életre kelthetünk otthonunkban minden helyiséget, de leggyakrabban a fürdődet és konyhádat díszítheted velük a saját stílusod szerint. Céljuk, hogy szebbé varázsolják a burkolt felületeket.

részletek
2022.08.17. Felejtsd el a hagyományos burkolást

Habár ETERNOIVICA szintezőtalpaink* újkeletű technológiának számítanak, maga az emelt burkolat közel sem az.

részletek
2022.07.25. AAA 2022

Szeretnénk megosztani veletek, hogy idén ismételten megkaptuk a legstabilabb cégeknek járó "AAA" tanusítványunkat!

részletek
2021.03.01. Az új TREND és a MINIMALIZMUS megtestesítője

Tedd otthonodat különlegessé egy fehér vagy fekete magas padlószegéllyel! Bemutatkozik a Styrodur padlószegélyek H83-as White és Black SLIM változata Styrodur SLIM – olyan emberek számára, akiknek diszkrét padlószegélyekre van szükségük.

részletek
2020.12.10. Új WPC Bergdeck kerítésdeszka 2-féle színben

Bevezetésre kerültek a kétféle színben elérhető WPC kerítésdeszka termékek. A SALAG által gyártott WPC kerítésdeszka 50% tűlevelű fák falisztje, 45% PVC granulátum, 5% nemesítő adalékok és UV stabilizáló anyag ötvözete. A WPC kerítések 2-féle színben elérhetőek: antracit és dió

részletek
2020.09.23. SPC padlóburkolat kőhatású színekben is!

Az immár 9 színben elérhető fahatású SPC padlóburkolat termékcsaládot 3 kőhatású színnel bővítettük ki.

részletek
2020.08.28. Salag Bergdeck WPC teraszburkolatok

A Salag gyártja a kiváló minőségű Bergdeck névre hallgató fa-műanyag kompozit keverékű (WPC), időjárásálló, külső teraszburkolatokat. • vízálló, fagyálló és kiválóan ellenáll a napsugárzásnak • anyaga PVC granulátum és faliszt keverékéből nemesítő anyagok hozzáadásával készül • felületkezelést nem igényel

részletek