aktuális

2022.11.16. Miért fontos a padlószegély az otthonunkban?

A padlóburkolás akkor van befejezve, amikor a helyére kerül a szegélyléc. A szegély nemcsak a dilatációs hézag eltakarására szolgál, annál sokkal nagyobb értékkel bír. Esztétikai szerepe is nagyon fontos.

részletek
2022.10.04. Terasz vízvető profil – az erkély és terasz elengedhetetlen tartozéka

Sokan hibásan úgy alakítják ki a teraszon a víz elvezetését, hogy a teraszlábazat homlokfalára, vagy az erkélylemez oldalára is burkolatot ragasztanak fel. Az erkélylemez oldalán elhelyezett burkolólapok alul túllógnak a beton alsó síkjától és így cseppentik le a vizet. Az így elkészített hibás vízelvezetéstől az erkélylemez alján és a lábazatokon végigcsorog a csapadék, ami idővel jellegzetes szennyeződést (koszos csíkokat) hagy maga után. Nem kell sok idő és az újonnan burkolt teraszlábazat vagy erkélylemez megjelenése esztétikai szempontból is megváltozik. Ráadásul még csak nem is spóroltunk ezzel a megoldással.

részletek
2022.08.26. Modern és komplex burkolási technikát keresel?

Szintezőtalp rendszereink egyik legkedveltebb tulajdonsága, a burkolási folyamat megkönnyítésén kívül, a rendszer komplexitása. GRES szintező rendszer termékeink választékát bővítettük Így az emelt burkolatok esetében már az emelési tartományból adódó „hézag” lezárásán és a dilatáláson sem kell gondolkodnod.

részletek
2022.08.24. Mire figyeljünk az EXCLUSIVE DESIGN mozaik termékek burkolásakor?

Az Exclusive Design mozaikokkal életre kelthetünk otthonunkban minden helyiséget, de leggyakrabban a fürdődet és konyhádat díszítheted velük a saját stílusod szerint. Céljuk, hogy szebbé varázsolják a burkolt felületeket.

részletek
2022.08.17. Felejtsd el a hagyományos burkolást

Habár ETERNOIVICA szintezőtalpaink* újkeletű technológiának számítanak, maga az emelt burkolat közel sem az.

részletek
2022.07.25. AAA 2022

Szeretnénk megosztani veletek, hogy idén ismételten megkaptuk a legstabilabb cégeknek járó "AAA" tanusítványunkat!

részletek
2021.03.01. Az új TREND és a MINIMALIZMUS megtestesítője

Tedd otthonodat különlegessé egy fehér vagy fekete magas padlószegéllyel! Bemutatkozik a Styrodur padlószegélyek H83-as White és Black SLIM változata Styrodur SLIM – olyan emberek számára, akiknek diszkrét padlószegélyekre van szükségük.

részletek
2020.12.10. Új WPC Bergdeck kerítésdeszka 2-féle színben

Bevezetésre kerültek a kétféle színben elérhető WPC kerítésdeszka termékek. A SALAG által gyártott WPC kerítésdeszka 50% tűlevelű fák falisztje, 45% PVC granulátum, 5% nemesítő adalékok és UV stabilizáló anyag ötvözete. A WPC kerítések 2-féle színben elérhetőek: antracit és dió

részletek
2020.09.23. SPC padlóburkolat kőhatású színekben is!

Az immár 9 színben elérhető fahatású SPC padlóburkolat termékcsaládot 3 kőhatású színnel bővítettük ki.

részletek
2020.08.28. Salag Bergdeck WPC teraszburkolatok

A Salag gyártja a kiváló minőségű Bergdeck névre hallgató fa-műanyag kompozit keverékű (WPC), időjárásálló, külső teraszburkolatokat. • vízálló, fagyálló és kiválóan ellenáll a napsugárzásnak • anyaga PVC granulátum és faliszt keverékéből nemesítő anyagok hozzáadásával készül • felületkezelést nem igényel

részletek